Välkommen!

Här kan du beställa din studentskylt inför studenten 2024. Välj mellan någon av våra färdiga utföranden genom att klicka på vald design. Lägg enkelt in uppgifter och ladda upp er bild i nästa steg. Du kan också välja att ladda upp en egen design som vi trycker. Sista beställningsdag för att få din skylt innan studenten 2024 är 25:e maj.  
Så här skapar och beställer du din studentskylt eller banderoll

Klicka på vald design ovan för att skapa din order. I nästa steg fyller du i uppgifter om studentens namn och klass samt lägger till det fotografi du vill ska tryckas på skylten. Du får möjlighet att beskära bilden till önskat utseende. Tänk på att en bild med för låg upplösning kan uppfattas oskarp.

Klicka på fortsätt för att förhandsgranska din studentskylt och välj ”Lägg i kundvagn” när du är nöjd med resultatet. Slutför din beställning genom att fylla i beställarens uppgifter.

Efter att du granskat och slutfört din beställning kommer du att få ett mail med en orderbekräftelse och information angående betalning.

När vi har tillverkat din studentskylt hämtas den hos oss på Printforce, Energigatan 19 i Kungsbacka.

 

Frågor och svar

Vill du beställa en studentskylt med ett fotografi som du inte har digitalt? Självklart löser vi även detta och hjälper er också att förstora ert fysiska fotografi för att passa på skylten. Kontakta oss så berättar vi mer.
Pinne med dubbelhäftande tejp ingår i köpet. 

Är du ute i sista minuten och har missat sista beställningsdag? Kontakta oss så försöker vi hitta en lösning.